Kwaliteit taxateur ATS

De taxateur van Achterhoek Taxatie Service (ATS) is ingeschreven in het register van NRVT kamer Wonen, kamer WOZ en kamer Agrarisch. ATS is ingeschreven bij het validatie instituut NWWI.  

De validatie instituten hebben objectieve, betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Taxateurs die aangesloten zijn bij deze instituten werken volgens een gestandaardiseerde methoden. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het validatie instituut controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het validatiekeurmerk gegarandeerd. Graag zijn wij u van dienst bij het verzorgen van een gevalideerd taxatie rapport.

ATS is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars welke uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt.

Door dit lidmaatschap heeft U de zekerheid van een betrouwbare partner, gekwalificeerd personeel, duidelijke voorwaarden en een geavanceerd computer-uitwisselingssysteem met collega-makelaars.